TOPLOTNA ČRPALKA THERMIAIR Prikaži polno velikost

TOPLOTNA ČRPALKA THERMIAIR

TOPLOTNA ČRPALKA PROIZVAJLCA MHG-MAN NEMČIJA model THERMIAIR

Več podatkov

Dokumentacija

prospekt ThermiAir

MHG ThermiAir zrak/voda-toplotna črpalka za nove in starejše  enostanovanjske hiše  omogoča koriščenje sončne toplote, shranjene v zunanjem zraku, za ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Rezultat: posebno nizki ogrevalni stroški  brez direktnih izpustov emisij.

Z našo ThermiAir toplotno črpalko, glede na temperature in lokalne pogoje proizvedete z 1 kW električne energije do 4,4 kW toplote za ogrevanje. To so top-vrednosti, ki ne nazadnje kažejo na našo inovativno invertersko tehnologijo. Naprava modulira, se fleksibilno prilagaja  različnim  potrebam.

ThermiAir je namenjena  za enostanovanjske hiše z različnimi energijskimi standardi saj deluje do 60˚C na predtoku. V idealnih pogojih pokrije  toplotna črpalka vse potrebe s toploto, opcijsko pa mu je v pomoč tudi elektro grelec. V kolikor ni mogoče, predvsem v starejših objektih, gospodarno pokrivati potrebe po toploti, je  omogočeno tudi bivalentno delovanje. Ob tem prevzame toplotna črpalka, glede na okolje, do 80 procentov letne potrebe po toploti in aktivira dodaten ogrevalni sistem. V tem primeru je mogoča uporaba obstoječe ogrevalnega sistema kot tudi kombinacija z MHG Premium-ogrevalnimi napravami.

Ostali izdelki v kategoriji

 

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno

Unical OSA

Hitri iskalnik